EXPEDIEM IMEDIAT! livrare în 3 zile    

De ce la noi

Garanția serviciilor de bună calitate

Pentru a păstra standarde înalte serviciilor noastre, acordăm o mare importanță clienților noștri. Centrul nostru de serviciu clienți este întotdeauna gata să îndeplinească serviciile și cerințele dvs. și să răspundă la orice întrebare. Fie că aveți nevoie de ajutor în alegerea metodei adecvate de livrare, fie pentru alegerea unui parfum bun, suntem aici pentru dvs.

Bestcadouri.ro este singurul magazin online de pe piață care oferă posibilitatea de a folosi termen prelungit pentru returnarea produselor. Consumatorul are dreptul de a rezilia contractul în termen de 14 zile de la primirea produselor. Vom demonstra calitatea serviciilor noastre, și chiar vom oferi de două ori termenul limită. Produsele cumpărate de la Bestcadouri.ro le puteți returna pâna la 30 de zile de la achiziție. Condiția este să fie ambalată, nefolosită, nedeteriorată, și completă care trebuie returnată în depozit în termenul limită.

Garanția calității ambalării

Pentru a vă asigura satisfacția maximă a calității și produselor Bestcadouri.ro, cheia este livrarea în condiții excelente . Folosim cea mai modernă tehnologie împotriva deteriorării produselor în timpul transportului. Transportul pachetului dvs. va fi expediat în cele mai bune condiții, celor mai bune servicii de curierat din Romania. Aceasta este pentru noi, magazinul, garanția 100 % a primirii produselor în condiții excelente. Dacă, cu toate acestea, a apărut situația, în care pachetul este deteriorat, nu ezitați să contactați serviciul nostru de clienți, și împreună vom găi cea mai rapidă soluție.

Site-ul nostru are nevoie de module cookie pentru a funcționa corect și sunteți de acord să continuați să le utilizați. Aflați mai multe despre configurarea aici.