EXPEDIEM IMEDIAT! livrare în 3 zile    

Saltea pentru yoga - ALBASTRĂ

Saltea pentru yoga - ALBASTRĂ

indisponibil

Descriere

Salteaua pentru yoga are o grosime de 4mm. Este dublă și are o greutate redusă. Este ușor de rulat și este portabilă. Salteaua este anti-alunecare datorită structurii materialului de bună calitate de pe ambele fețe. Materialul este durabil, flexibil, impermeabil și antibacterian. EUPROMED este un producător de saltele de yoga, care are clienții din întreaga lume. Saltelele de yoga sunt foarte bune în raportul calitate / preț.

Descrierea detaliată:

  • Dimensiuni: 1830 × 610 mm
  • Grosime: 4 mm
  • Ștanțare față: da, tip RM001
  • Ștanțare spate: da, tip Wg
  • Greutate: 0,66 kg
  • Material: TPE (elastomer termoplastic), ecologic și 100% reciclabil

Salteaua EUPROMED, datorită materialului TPE , este anti-derapant, durabil, impermeabil și rezistant. În producție nu s-au utilizat adezivi. Structura celulară a materialului TPE asigură o stabilitate excelentă a formei. Proprietățile anti-alunecare sunt importante pentru exercițiile de yoga. Salteaua oferă confort și contribuie la stabilitatea în poziții exigente. În timpul practicării vă puteți concentra doar pe postură și respirație.

Ce este yoga? Nu o practicați, dar vă gândiți la asta? Yoga își are rădăcinile în India antică și permite conectarea spiritului și a corpului. Exercițiile regulate de yoga vă vor face să vă simțiți mai bine atât din punct de vedere mental cât și fizic. Fizic, yoga contribuie la întărirea corpului, la o mai mare flexibilitate și la un echilibru mai bun. Din punct de vedere mental, ajută la ameliorarea stresului și găsirea păcii și a încrederii în sine.

Ce este cel mai potrivit pentru dumneavoastră? Pentru relaxarea yoga (hatha yoga, yoga, yoga nidra sau relaxare), folosiți salteaua pentru a preveni leziunile genunchilor, gleznelor și altor articulații, asigurând confortul și siguranța în pozițiile de răsturnare (poziția lumanari etc.). Pentru tipurile dinamice de yoga (ashtanga, vinyasya sau yoga fierbinte). Puteți folosi orice saltea de yoga pentru exerciții de interior, vă recomandăm salteaua de yoga cu strat dublu pentru exerciții în aer liber.

Jogamatul este ușor de întreținut. Pentru a dezinfecta și a elimina mirosul, aplicați doar câteva picături de ulei esențial pe buretele umed sau pe o cârpă și ștergeți-l. Ștergeți salteaua de yoga cu un burete umed.

PROPRIETĂȚI:

  • TPE material
  • Proprietăți anti alunecare
  • Rezistent
  • Stabilitate
  • Salteaua EUPROMED este destinate exercițiilor fizice regulate. Aceasta este, de asemenea, potrivită pentru PILATES, AEROBIC și alte activități sportive.

Conținutul pachetului:

  • 1× Saltea pentru yoga

Filmul este doar ilustrativ:

Perie pentru îndreptat părul

3,65 Lei

Pe stoc
Plasă pentru cărucior

6,75 Lei

Pe stoc
Mască de dormit Panda

8,70 Lei

Pe stoc
Kit de reparații

24,15 Lei

Pe stoc

Cele mai vândute produse pe stoc

Chiar acum cumpără 4 clienți

Set creativ de caiete cu auto ștergere 4buc

38,45 Lei

În depozit și pregătit de expediere

Suport flexibil pentru telefon

28,80 Lei

În depozit și pregătit de expediere

Cautator de chei - Modern

11,40 Lei

În depozit și pregătit de expediere

Mini mașină de cusut

15,25 Lei

În depozit și pregătit de expediere

Burete magic - metal

9,50 Lei

În depozit și pregătit de expediere

Suport masă pentru telefon/tabletă

57,80 Lei

În depozit și pregătit de expediere

Lănțișor - Te iubesc de 100x altfel

28,80 Lei

În depozit și pregătit de expediere

Ajutor pentru ținerea corectă a creionului 3 buc

15,25 Lei

În depozit și pregătit de expediere
Site-ul nostru are nevoie de module cookie pentru a funcționa corect și sunteți de acord să continuați să le utilizați. Aflați mai multe despre configurarea aici.